06/06/2019 06/06/2019 Σήμερα το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης «΄Αγιος Ιωάννης ο Θεολόγος», με την ευλογία και προτροπή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β’, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, υλοποίησε εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την νόσο Alzheimer. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο...
06 Ιουνίου, 2019 - 17:05

Για τη νόσο του Alzheimer ενημερώθηκαν στην Άρτα

Διαδώστε:
Για τη νόσο του Alzheimer ενημερώθηκαν στην Άρτα

Σήμερα το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης «΄Αγιος Ιωάννης ο Θεολόγος», με την ευλογία και προτροπή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β’, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, υλοποίησε εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την νόσο Alzheimer.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, τον Διευθυντή του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» κ. Κωστή Δήμτσα, την κα Αικατερίνη Ευθυμιοπούλου και την κα Ηλιάννα Χρυσικάκου για την ενημερωτική δράση στην πόλη της Άρτας.

Ακολούθησαν ομιλίες: «Παρουσίαση Καρέλλειου – Πρότυπης Μονάδας Alzheimer και των δράσεων αυτής» και «Λειτουργία της μνήμης και άνοια».

Μετά το πέρας των ομιλιών, πραγματοποιήθηκε δωρεάν τεστ μνήμης για άτομα άνω των 60 ετών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων