11/02/2020 11/02/2020 Την 9η Φεβρουαρίου 2020, στο Πνευματικό Κέντρο της ενορίας Αγίου Γεωργίου Πέτα, πραγματοποιήθηκε εορτή αφιερωμένη στο πρόσωπο της Μητέρας, λόγω της Απόδοσης της εορτής της Υπαπαντής, με την παρουσία και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου. Κατά την διάρκεια αυτής, ακούστηκαν επίκαιροι ύμνοι της εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου μας και ποιήματα από μαθητές και...
11 Φεβρουαρίου, 2020 - 13:31
Τελευταία ενημέρωση: 11/02/2020 - 13:35

Γιορτή αφιερωμένη στη μητέρα στο Πέτα Άρτης

Διαδώστε:
Γιορτή αφιερωμένη στη μητέρα στο Πέτα Άρτης

Την 9η Φεβρουαρίου 2020, στο Πνευματικό Κέντρο της ενορίας Αγίου Γεωργίου Πέτα, πραγματοποιήθηκε εορτή αφιερωμένη στο πρόσωπο της Μητέρας, λόγω της Απόδοσης της εορτής της Υπαπαντής, με την παρουσία και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου.

Κατά την διάρκεια αυτής, ακούστηκαν επίκαιροι ύμνοι της εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου μας και ποιήματα από μαθητές και μαθήτριες των Κατηχητικών Σχολείων της Ενορίας. Την κεντρική ομιλία, εξεφώνησε η Φιλόλογος κυρία Αναστασία Ψιλού.

Την εορτή, έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, ο οποίος συνεχάρη όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή εκδήλωση και ετόνισε ότι η Χριστιανή Μάνα χαρίζει στα παιδιά της, όχι μόνο βιολογική, αλλά και πνευματική ζωή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων