26/03/2022 26/03/2022 Tην Παρασκευή 25η Μαρτίου 2022, το πρωί, στον πανηγυρίζοντα βυζαντινό Ναό της Παρηγορήτισσας Άρτης, ελειτούργησε και εκήρυξε τον Θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος. Στην συνέχεια, ο Σεπτός Ποιμενάρχης, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Άρτης, ετέλεσε Δοξολογία για την Εθνική εορτή, καθώς και Τρισάγιο, στο Ηρώο της Πλατείας Ελευθερίας, για τους...
26 Μαρτίου, 2022 - 20:40

Η 25η Μαρτίου στην Μητρόπολη Άρτης

Διαδώστε:
Η 25η Μαρτίου στην Μητρόπολη Άρτης

Tην Παρασκευή 25η Μαρτίου 2022, το πρωί, στον πανηγυρίζοντα βυζαντινό Ναό της Παρηγορήτισσας Άρτης, ελειτούργησε και εκήρυξε τον Θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος.

Στην συνέχεια, ο Σεπτός Ποιμενάρχης, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Άρτης, ετέλεσε Δοξολογία για την Εθνική εορτή, καθώς και Τρισάγιο, στο Ηρώο της Πλατείας Ελευθερίας, για τους υπέρ πίστεως και πατρίδος πεσόντες και κατόπιν, παρακολούθησε την παρέλαση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων