12/03/2022 12/03/2022 Την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022, το εσπέρας, στον πανηγυρίζοντα βυζαντινό Ιερό Ναό της Αγίας Θεοδώρας της Βασιλίσσης Άρτης, ετελέσθη η Ακολουθία της Α’ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου. Τον Θείο λόγο εκήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Άνθιμος Γιάννης, Κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης,...
12 Μαρτίου, 2022 - 19:50
Τελευταία ενημέρωση: 12/03/2022 - 18:02

Η Α’ Στάση των Χαιρετισμών στην Άρτα

Διαδώστε:
Η Α’ Στάση των Χαιρετισμών στην Άρτα

Την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022, το εσπέρας, στον πανηγυρίζοντα βυζαντινό Ιερό Ναό της Αγίας Θεοδώρας της Βασιλίσσης Άρτης, ετελέσθη η Ακολουθία της Α’ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου.

Τον Θείο λόγο εκήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Άνθιμος Γιάννης, Κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, ο οποίος ετόνισε, ότι “ο Χριστιανός γεφυρώνει τα διηρημένα”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων