11/03/2021 11/03/2021 Σήμερα, Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021, το πρωΐ, στον πανηγυρίζοντα Βυζαντινό Ιερό Ναό της Οσίας Θεοδώρας Άρτης, λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος επί της εορτής της Πολιούχου της πόλεως Οσίας Θεοδώρας. Η Θεία Λειτουργία τελέστηκε τηρηθέντων των υγειονομικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Ο Σεβασμιώτατος, κηρύττοντας τον Θείο λόγο, τόνισε ότι:  “η υπομονή...
11 Μαρτίου, 2021 - 12:45
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2021 - 12:47

Η Άρτα εόρτασε την Πολιούχο της Οσία Θεοδώρα

Διαδώστε:
Η Άρτα εόρτασε την Πολιούχο της Οσία Θεοδώρα

Σήμερα, Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021, το πρωΐ, στον πανηγυρίζοντα Βυζαντινό Ιερό Ναό της Οσίας Θεοδώρας Άρτης, λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος επί της εορτής της Πολιούχου της πόλεως Οσίας Θεοδώρας.

Η Θεία Λειτουργία τελέστηκε τηρηθέντων των υγειονομικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο Σεβασμιώτατος, κηρύττοντας τον Θείο λόγο, τόνισε ότι:  “η υπομονή δεν είναι μοιρολατρία, αλλά εγρήγορση και δυναμική απάρνηση του εγώ. «Ο δε, υπομείνας εις τέλος, ούτος σωθήσεται», όπως μας διδάσκει το παράδειγμα της Αγίας Θεοδώρας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων