08/03/2020 08/03/2020 Την Κυριακή της Ορθοδοξίας, 8 Μαρτίου 2020, το πρωΐ, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Άρτα, ελειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος. Ελιτανεύθησαν, κατά το Τυπικό, οι Ιερές Εικόνες. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ετελέσθη Επιμνημόσυνος Δέησις, υπέρ αναπαύσεως του αειμνήστου Κλέωνος Τσέτη, καθώς και όλων των Ευεργετών της πόλεως Άρτης,...
08 Μαρτίου, 2020 - 21:15
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2020 - 21:06

Η Άρτα λιτάνευσε τις ιερές Εικόνες (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η Άρτα λιτάνευσε τις ιερές Εικόνες (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή της Ορθοδοξίας, 8 Μαρτίου 2020, το πρωΐ, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Άρτα, ελειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος.

Ελιτανεύθησαν, κατά το Τυπικό, οι Ιερές Εικόνες. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ετελέσθη Επιμνημόσυνος Δέησις, υπέρ αναπαύσεως του αειμνήστου Κλέωνος Τσέτη, καθώς και όλων των Ευεργετών της πόλεως Άρτης, της Μητροπόλεως Άρτης και των ευαγών Ιδρυμάτων του τόπου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων