06/03/2024 07/03/2024 Κλήρος και λαός στην πόλη της Άρτας θα έχουν την ευλογία να υποδεχθούν απότμημα του Ιερού Λειψάνου του Λειψάνου του Αγίου Αθανασίου του Χαμακιώτου, το οποίο θα κομίσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024, στις 5:00 το απόγευμα, στα προπύλαια του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου....
06 Μαρτίου, 2024 - 21:50
Τελευταία ενημέρωση: 07/03/2024 - 0:05

Η Άρτα θα υποδεχθεί απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Αθανασίου του Χαμακιώτου

Διαδώστε:
Η Άρτα θα υποδεχθεί απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Αθανασίου του Χαμακιώτου

Κλήρος και λαός στην πόλη της Άρτας θα έχουν την ευλογία να υποδεχθούν απότμημα του Ιερού Λειψάνου του Λειψάνου του Αγίου Αθανασίου του Χαμακιώτου, το οποίο θα κομίσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024, στις 5:00 το απόγευμα, στα προπύλαια του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου.

Αμέσως μετά την υποδοχή, θα τελεσθεί το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, το πρωί, θα τελεσθεί ο Όρθρος και Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου.

Το Ιερό Λείψανο θα παραμείνει μονίμως στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Άρτης, προς ευλογία και αγιασμό των πιστών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων