10/03/2021 10/03/2021 Την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021, το απόγευμα, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Οσίας Θεοδώρας Άρτης, ετελέσθη Μέγας Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου, τηρηθέντων των υγειονομικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Τον Θείο λόγο κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Άνθιμος Γιάννης, Κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, ο οποίος τόνισε,...
10 Μαρτίου, 2021 - 20:11
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2021 - 20:01

Η Άρτα τιμά την Βασίλισσά της Οσία Θεοδώρα

Διαδώστε:
Η Άρτα τιμά την Βασίλισσά της Οσία Θεοδώρα

Την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021, το απόγευμα, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Οσίας Θεοδώρας Άρτης, ετελέσθη Μέγας Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου, τηρηθέντων των υγειονομικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Τον Θείο λόγο κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Άνθιμος Γιάννης, Κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, ο οποίος τόνισε, ότι πραγματικά ευτυχής είναι όποιος υπομένει τις δυσκολίες με εμπιστοσύνη στον Θεό, όπως η Αγία Θεοδώρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων