20/01/2020 20/01/2020 Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020, το απόγευμα, στην Ιερά Μονή Κάτω Παναγιάς, στην Άρτα, ετελέσθη Αρχιερατικός Εσπερινός, επί τη μνήμη του Αγίου Νεομάρτυρος Ζαχαρίου του εξ Άρτης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου. Τον Θείο λόγο εκήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης, της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, π. Άνθιμος Γιάννης, ο οποίος ετόνισε, πως...
20 Ιανουαρίου, 2020 - 10:32
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2020 - 10:17

Η Άρτα τιμά τον Άγιο Νεομάρτυρα Ζαχαρία

Διαδώστε:
Η Άρτα τιμά τον Άγιο Νεομάρτυρα Ζαχαρία

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020, το απόγευμα, στην Ιερά Μονή Κάτω Παναγιάς, στην Άρτα, ετελέσθη Αρχιερατικός Εσπερινός, επί τη μνήμη του Αγίου Νεομάρτυρος Ζαχαρίου του εξ Άρτης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου.

Τον Θείο λόγο εκήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης, της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, π. Άνθιμος Γιάννης, ο οποίος ετόνισε, πως ο θάνατος αποδυναμώνεται, όταν ο άνθρωπος ενωθεί με τον Χριστό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων