25/03/2023 26/03/2023 Στον πανηγυρίζοντα εμβληματικό βυζαντινό Ιερό Ναό της Παναγίας Παρηγορήτισσας Άρτης, λειτούργησε και κήρυξε τον Θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος το πρωί του Σαββάτου 25 Μαρτίου 2023. Στην συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου Άρτης, όπου ετέλεσε Δοξολογία για την Εθνική εορτή, καθώς και Τρισάγιο, στο Ηρώο της...
25 Μαρτίου, 2023 - 17:31
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2023 - 2:08

Η διπλή εορτή της 25ης Μαρτίου στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης

Διαδώστε:
Η διπλή εορτή της 25ης Μαρτίου στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης

Στον πανηγυρίζοντα εμβληματικό βυζαντινό Ιερό Ναό της Παναγίας Παρηγορήτισσας Άρτης, λειτούργησε και κήρυξε τον Θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος το πρωί του Σαββάτου 25 Μαρτίου 2023.

Στην συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου Άρτης, όπου ετέλεσε Δοξολογία για την Εθνική εορτή, καθώς και Τρισάγιο, στο Ηρώο της Πλατείας Ελευθερίας, για τους υπέρ πίστεως και πατρίδος πεσόντες.

Αμέσως μετά, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος παρακολούθησε την καθιερωμένη παρέλαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εορτάζει η Παναγία η Παρηγορήτισσα στην Άρτα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων