20/05/2019 20/05/2019 Την Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, το πρωΐ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος ελειτούργησε στον πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Σκουληκαριάς Άρτης, επί τη Εορτή της Μετακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νικολάου, Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού. Ο Σεβασμιώτατος, στο Κήρυγμά του, αναφερόμενος στα Ιερά Λείψανα του Αγίου Νικολάου, ετόνισε, ότι...
20 Μαΐου, 2019 - 21:47

Η εορτή της Μετακομιδής των Ι. Λειψάνων του Αγ. Νικολάου στην Ι.Μ. Άρτης

Διαδώστε:
Η εορτή της Μετακομιδής των Ι. Λειψάνων του Αγ. Νικολάου στην Ι.Μ. Άρτης

Την Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, το πρωΐ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος ελειτούργησε στον πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Σκουληκαριάς Άρτης, επί τη Εορτή της Μετακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νικολάου, Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού. Ο Σεβασμιώτατος, στο Κήρυγμά του, αναφερόμενος στα Ιερά Λείψανα του Αγίου Νικολάου, ετόνισε, ότι η αγάπη προς τον Θεό και προς τον συνάνθρωπο είναι ισχυρότερη από τον θάνατο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων