21/11/2019 21/11/2019 Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019, το πρωΐ, στο πανηγυρίζον Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο των Εισοδίων της Θεοτόκου, στο Επισκοπείο Άρτης, ετελέσθη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου. Τον Θείο Λόγο εκήρυξε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Νικολάου, ο οποίος ετόνισε, πως ακολουθώντας το παράδειγμα της Παναγίας, οφείλουμε, να αφιερώνουμε όλη μας την ύπαρξη...
21 Νοεμβρίου, 2019 - 17:10
Τελευταία ενημέρωση: 21/11/2019 - 16:49

Η εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου στην Άρτα

Διαδώστε:
Η εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου στην Άρτα

Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019, το πρωΐ, στο πανηγυρίζον Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο των Εισοδίων της Θεοτόκου, στο Επισκοπείο Άρτης, ετελέσθη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου.

Τον Θείο Λόγο εκήρυξε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Νικολάου, ο οποίος ετόνισε, πως ακολουθώντας το παράδειγμα της Παναγίας, οφείλουμε, να αφιερώνουμε όλη μας την ύπαρξη στον Θεό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων