29/10/2021 29/10/2021 Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Άρτης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου, τελέστηκε η καθιερωμένη Δοξολογία, για την Εθνική Επέτειο του «ΟΧΙ», παρουσία εκπροσώπων των αρχών και φορέων. Στην συνέχεια εψάλη επιμνημόσυνος δέηση, στην πλατεία Αγίου Δημητρίου, έμπροσθεν του Ηρώου και πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη παρέλαση. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης...
29 Οκτωβρίου, 2021 - 10:55
Τελευταία ενημέρωση: 29/10/2021 - 11:00

Η Εθνική Επέτειος του “OXI” στην Άρτα

Διαδώστε:
Η Εθνική Επέτειος του “OXI” στην Άρτα

Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Άρτης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου, τελέστηκε η καθιερωμένη Δοξολογία, για την Εθνική Επέτειο του «ΟΧΙ», παρουσία εκπροσώπων των αρχών και φορέων.

Στην συνέχεια εψάλη επιμνημόσυνος δέηση, στην πλατεία Αγίου Δημητρίου, έμπροσθεν του Ηρώου και πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη παρέλαση.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιος Στύλιος, ο οποίος είναι και Βουλευτής του Νομού Άρτας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων