14/02/2020 14/02/2020 Στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής, της Ενορίας Συκεών Άρτης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος υπεδέχθη σήμερα το απόγευμα την Ιερά Εμβάδα του Αγίου Σπυρίδωνος, η οποία, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου, εκομίσθη, από την Κέρκυρα, όπου φυλάσσεται. Ετελέσθη Ιερό Ευχέλαιο, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης...
14 Φεβρουαρίου, 2020 - 21:19
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2020 - 21:15

Η Ιερά Εμβάδα του Αγίου Σπυρίδωνος από την Κέρκυρα στην Ενορία Συκεών Άρτης

Διαδώστε:
Η Ιερά Εμβάδα του Αγίου Σπυρίδωνος από την Κέρκυρα στην Ενορία Συκεών Άρτης

Στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής, της Ενορίας Συκεών Άρτης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος υπεδέχθη σήμερα το απόγευμα την Ιερά Εμβάδα του Αγίου Σπυρίδωνος, η οποία, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου, εκομίσθη, από την Κέρκυρα, όπου φυλάσσεται.

Ετελέσθη Ιερό Ευχέλαιο, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου, ο οποίος, στην ομιλία του, παρεκάλεσε τους Κληρικούς κομιστές της Ιεράς Εμβάδος, να διαβιβάσουν προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριο, τις ευχαριστίες όλων των πιστών, για την ευλογία, να μεταφερθεί στην Τοπική Εκκλησία της Άρτης, η Ιερά Εμβάδα του Αγίου Σπυρίδωνος, Επισκόπου Τριμυθούντος, του Θαυματουργού. Ο Σεβασμιώτατος ετόνισε, ότι «η απλότης είναι ίδιον του Θεού και των ανθρώπων Του».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων