12/02/2020 12/02/2020 Στον ενοριακό Ναό του Αγίου Γεωργίου Κομποτίου της Άρτης, φιλοξενήθηκε η Κάρα του Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Ραδοβισδίου, πλάι στην οποία λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης της πόλης κ. Καλλίνικος επί τη εορτή του Αγίου. Ο Σεβασμιώτατος, στο Κήρυγμά του, ετόνισε, ότι η ταπείνωση συνιστά την τέχνη της ζωής. Εχθές, Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, το απόγευμα, έφθασε,...
12 Φεβρουαρίου, 2020 - 15:23
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2020 - 15:14

Η κάρα του Αγίου Παρθενίου στην Άρτα

Διαδώστε:
Η κάρα του Αγίου Παρθενίου στην Άρτα

Στον ενοριακό Ναό του Αγίου Γεωργίου Κομποτίου της Άρτης, φιλοξενήθηκε η Κάρα του Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Ραδοβισδίου, πλάι στην οποία λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης της πόλης κ. Καλλίνικος επί τη εορτή του Αγίου.

Ο Σεβασμιώτατος, στο Κήρυγμά του, ετόνισε, ότι η ταπείνωση συνιστά την τέχνη της ζωής.

Εχθές, Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, το απόγευμα, έφθασε, για ένα διήμερο, η Κάρα του Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Ραδοβισδίου, στο Κομπότι, από το Βελεντζικό Άρτης, όπου φυλάσσεται. Αμέσως μετά την υποδοχή της Τιμίας Κάρας, ετελέσθη, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου, Μέγας Εσπερινός και ακολούθησε εκδήλωση, με πρωτοβουλία της Ένωσης Γυναικών Κομποτίου, αφιερωμένη στην αειμνήστη Φιλόλογο-Κατηχήτρια Αρετή Κασελούρη, η οποία καταγόταν από το Κομπότι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων