01/05/2019 01/05/2019 Την Τρίτη του Πάσχα, 30 Απριλίου 2019, το πρωΐ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στο Ιερό Εξωκκλήσιο των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, Άνω Καλεντίνης (Συνοικισμός Πλακουτσαίικα) Άρτης. Στο Κήρυγμά του, ο Σεβασμιώτατος ετόνισε, ότι η μαρτυρική τελείωση των εορταζόντων Αγίων αποτελεί τη μεγαλύτερη επιβεβαίωση της Αληθείας του Ιερού Ευαγγελίου,...
01 Μαΐου, 2019 - 9:57
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2019 - 9:31

“Η μαρτυρική τελείωση των Αγίων, μαρτυρεί την Ανάσταση”

Διαδώστε:
“Η μαρτυρική τελείωση των Αγίων, μαρτυρεί την Ανάσταση”

Την Τρίτη του Πάσχα, 30 Απριλίου 2019, το πρωΐ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στο Ιερό Εξωκκλήσιο των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, Άνω Καλεντίνης (Συνοικισμός Πλακουτσαίικα) Άρτης.

Στο Κήρυγμά του, ο Σεβασμιώτατος ετόνισε, ότι η μαρτυρική τελείωση των εορταζόντων Αγίων αποτελεί τη μεγαλύτερη επιβεβαίωση της Αληθείας του Ιερού Ευαγγελίου, την ασφαλέστερη μαρτυρία της Αναστάσεως του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

Πλήθος πιστών, προσήλθε στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, της εορτής των Νεοφανών Αγίων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων