31/01/2020 31/01/2020 Στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος», πραγματοποιήθηκε χθες, επί τη μνήμη των Τριών Ιεραρχών, εκδήλωση, προς τιμήν των Εκπαιδευτικών της Άρτας, με ομιλήτρια την Πρόεδρο της Ανωτάτης Σχολής Βελλάς Ιωαννίνων κ. Μαρία Ράπτη. Η ομιλήτρια, με τον χαρισματικό της λόγο, ανέπτυξε το θέμα: «Οι κοινωνικές διαστάσεις της διδασκαλίας των Τριών...
31 Ιανουαρίου, 2020 - 22:12
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2020 - 22:11

Η Πρόεδρος της Σχολής Βελλάς μίλησε στην Άρτα για τους Τρεις Ιεράρχες

Διαδώστε:
Η Πρόεδρος της Σχολής Βελλάς μίλησε στην Άρτα για τους Τρεις Ιεράρχες

Στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος», πραγματοποιήθηκε χθες, επί τη μνήμη των Τριών Ιεραρχών, εκδήλωση, προς τιμήν των Εκπαιδευτικών της Άρτας, με ομιλήτρια την Πρόεδρο της Ανωτάτης Σχολής Βελλάς Ιωαννίνων κ. Μαρία Ράπτη. Η ομιλήτρια, με τον χαρισματικό της λόγο, ανέπτυξε το θέμα: «Οι κοινωνικές διαστάσεις της διδασκαλίας των Τριών Ιεραρχών».

Ύμνους της Εορτής των Τριών Ιεραρχών απέδωσε χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής, της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, υπό την διεύθυνση του κ. Γεωργίου Κόκκινου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος ευχαρίστησε την κυρία Μαρία Ράπτη, για την παρουσία της και την εμπνευσμένη ομιλία της και ευχήθηκε, να γίνουν οι Τρεις Ιεράρχες πρότυπα αγωνιστικότητας για κατάκτηση της αρετής.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρώην Άρτης κ. Ιγνάτιος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων