27/10/2019 27/10/2019 Την Κυριακή 27 Οκωβρίου 2019, το απόγευμα, στον Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Θεράποντος, στους Αγίους Αναργύρους Άρτης, ετελέσθη το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου, στο πλαίσιο των Λατρευτικών Εκδηλώσεων, εις τιμήν της Παναγίας της Εσφαγμένης, αντίγραφο της οποίας φυλάσσεται στον εν λόγω Ιερό Ναό. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους...
27 Οκτωβρίου, 2019 - 21:41
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2019 - 21:44

Ιερό Ευχέλαιο ενώπιον της Παναγίας της Εσφαγμένης στην Άρτα

Διαδώστε:
Ιερό Ευχέλαιο ενώπιον της Παναγίας της Εσφαγμένης στην Άρτα

Την Κυριακή 27 Οκωβρίου 2019, το απόγευμα, στον Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Θεράποντος, στους Αγίους Αναργύρους Άρτης, ετελέσθη το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου, στο πλαίσιο των Λατρευτικών Εκδηλώσεων, εις τιμήν της Παναγίας της Εσφαγμένης, αντίγραφο της οποίας φυλάσσεται στον εν λόγω Ιερό Ναό.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους πιστούς, που συμμετείχαν στο Ιερό Ευχέλαιο, η Χάρις της Παναγίας της Εσφαγμένης, να χαρίζει υγεία ψυχική και σωματική.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων