12/04/2023 12/04/2023 Στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, τελέσθηκε σήμερα το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλινίκου. Ο Ποιμενάρχης, στο πέρας του Ιερού Ευχελαίου, συνεχάρη τον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου κύριο Γεώργιο Σιντελέ, στον οποίο ευχήθηκε υγεία και δύναμη στα νέα υψηλά καθήκοντά του, για το καλό της τοπικής κοινωνίας της Άρτας, αλλά και...
12 Απριλίου, 2023 - 19:22
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2023 - 18:30

Ιερό Ευχέλαιο στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας

Διαδώστε:
Ιερό Ευχέλαιο στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας

Στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, τελέσθηκε σήμερα το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλινίκου.

Ο Ποιμενάρχης, στο πέρας του Ιερού Ευχελαίου, συνεχάρη τον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου κύριο Γεώργιο Σιντελέ, στον οποίο ευχήθηκε υγεία και δύναμη στα νέα υψηλά καθήκοντά του, για το καλό της τοπικής κοινωνίας της Άρτας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή Ανάσταση με υγεία και ευτυχία στο Διοικητικό Συμβούλιο και στο διοικητικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Άρτας, καθώς και στους νοσηλευομένους και στους οικείους τους.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων