29/01/2023 29/01/2023 Στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Μαξίμου του Γραικού Άρτας, λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος το πρωί της Κυριακής 29 Ιανουαρίου 2023. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «το θαύμα προϋποθέτει πίστη, υπομονή και ταπείνωση». Το Αναλόγιο εκόσμησε, μαζί με τους ιεροψάλτες της Ενορίας, ο Άρχων Πρωτοψάλτης της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής...
29 Ιανουαρίου, 2023 - 16:21
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2023 - 16:31

Κυριακή της Χαναναίας στην Ι.Μ. Άρτης με Θεία Λειτουργία και κοπή βασιλόπιτας Ιεροψαλτών

Διαδώστε:
Κυριακή της Χαναναίας στην Ι.Μ. Άρτης με Θεία Λειτουργία και κοπή βασιλόπιτας Ιεροψαλτών

Στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Μαξίμου του Γραικού Άρτας, λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος το πρωί της Κυριακής 29 Ιανουαρίου 2023.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «το θαύμα προϋποθέτει πίστη, υπομονή και ταπείνωση».

Το Αναλόγιο εκόσμησε, μαζί με τους ιεροψάλτες της Ενορίας, ο Άρχων Πρωτοψάλτης της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως κ. Φώτιος Γιαννακάκης με την συνοδεία του.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, στον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο, ευλόγησε την Βασιλόπιτα του Συνδέσμου Ιεροψαλτών της Τοπικής Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων