26/10/2022 26/10/2022 Με ιεροπρέπεια κορυφώθηκαν την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 οι λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου, στον φερώνυμο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Άρτας. Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου, τελέσθηκαν ανήμερα της εορτής ο πανηγυρικός Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, κατά την διάρκεια της οποίας ο Ποιμενάρχης, χειροτόνησε σε Πρεσβύτερο...
26 Οκτωβρίου, 2022 - 13:25

Με χειροτονία Πρεσβυτέρου εόρτασαν τον Άγιο Δημήτριο στην Άρτα

Διαδώστε:
Με χειροτονία Πρεσβυτέρου εόρτασαν τον Άγιο Δημήτριο στην Άρτα

Με ιεροπρέπεια κορυφώθηκαν την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 οι λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου, στον φερώνυμο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Άρτας.

Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου, τελέσθηκαν ανήμερα της εορτής ο πανηγυρικός Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, κατά την διάρκεια της οποίας ο Ποιμενάρχης, χειροτόνησε σε Πρεσβύτερο τον Διάκονο π. Γεώργιο Γεωργίου.

Στη Θεία Λειτουργία έλαβε μέρος ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Χαροκόπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αρχιμανδρίτης π. Σεραφείμ Λεβέντης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων