17/02/2019 17/02/2019   Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, το πρωΐ, στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Μαξίμου του Γραικού, της πόλεως Άρτης, ελειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος. Στο κήρυγμά του, ο Σεβασμιώτατος ετόνισε, ότι ο άνθρωπος ολοκληρώνεται και φθάνει στην πληρότητά του, καθ’ όσον σχετίζεται με τον Θεό και με τον συνάνθρωπο. Η σχέση με τον...
17 Φεβρουαρίου, 2019 - 15:48
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2019 - 18:19

Η σχέση με τον Θεό και με τον πλησίον προϋποθέτει ταπείνωση

Διαδώστε:
Η σχέση με τον Θεό και με τον πλησίον προϋποθέτει ταπείνωση

Στο κήρυγμά του, ο Σεβασμιώτατος ετόνισε, ότι ο άνθρωπος ολοκληρώνεται και φθάνει στην πληρότητά του, καθ’ όσον σχετίζεται με τον Θεό και με τον συνάνθρωπο. Η σχέση με τον Θεό και με τον πλησίον προϋποθέτει την ταπείνωση, επεσήμανε καταλήγοντας.

Στη Θεία Λειτουργία παρέστη η χορωδία «Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος», της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως. Με το πέρας της Ακολουθίας, απέδωσαν θρησκευτικά και παραδοσιακά τραγούδια.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης, ξενάγησε τα μέλη της χορωδίας στον Βυζαντινό Ναό της Παναγίας Παρηγορήτισσας. Στον περίβολο του Μνημείου, η χορωδία απέδωσε τραγούδια από τις αλησμόνητες πατρίδες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων