29/04/2019 29/04/2019 Την Δευτέρα της Διακαινησίμου, 29 Απριλίου 2019, το πρωΐ, ετελέσθη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στον πανηγυρίζοντα ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου της Μαρκινιάδας Άρτης, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου. Ο Σεβασμιώτατος, στο Κήρυγμά του, ανεφέρθη στα πνευματικά τρόπαια του Αγίου Γεωργίου. Και ετόνισε, ότι ο άνθρωπος, όταν αγωνίζεται θυσιαστικά για την αγάπη του...
29 Απριλίου, 2019 - 16:30

Μητρ. Άρτης: “Ο αγωνιστής Χριστιανός νικά ακόμη και τον θάνατο”

Διαδώστε:
Μητρ. Άρτης: “Ο αγωνιστής Χριστιανός νικά ακόμη και τον θάνατο”

Την Δευτέρα της Διακαινησίμου, 29 Απριλίου 2019, το πρωΐ, ετελέσθη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στον πανηγυρίζοντα ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου της Μαρκινιάδας Άρτης, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου. Ο Σεβασμιώτατος, στο Κήρυγμά του, ανεφέρθη στα πνευματικά τρόπαια του Αγίου Γεωργίου. Και ετόνισε, ότι ο άνθρωπος, όταν αγωνίζεται θυσιαστικά για την αγάπη του Χριστού και του συνανθρώπου, κατορθώνει νίκες. Ο αγωνιστής Χριστιανός νικά ακόμη και τον θάνατο, όπως ο Άγιος Γεώργιος, ο οποίος ζει και θαυματουργεί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων