22/02/2023 22/02/2023 Η Ιερά Μητρόπολις Άρτης από την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 έως και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023, συγκέντρωσε μεγάλη ποσότητα ανθρωπιστικού υλικού για τους δοκιμαζομένους σεισμόπληκτους κατοίκους της Τουρκίας και της Συρίας, ως εξής: 1. Καινούρια κλινοσκεπάσματα (κουβέρτες, παπλώματα) 2. Εμφιαλωμένο νερό 3. Γάλα μακράς διαρκείας 4. Ζυμαρικά 5. Ρύζι και Όσπρια Το συγκεντρωθέν ανθρωπιστικό...
22 Φεβρουαρίου, 2023 - 14:49
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2023 - 14:54

Μητρόπολη Άρτης: “Ο Θεός να ανταποδίδει πολλαπλάσια την ευεργεσία”

Διαδώστε:
Μητρόπολη Άρτης: “Ο Θεός να ανταποδίδει πολλαπλάσια την ευεργεσία”

Η Ιερά Μητρόπολις Άρτης από την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 έως και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023, συγκέντρωσε μεγάλη ποσότητα ανθρωπιστικού υλικού για τους δοκιμαζομένους σεισμόπληκτους κατοίκους της Τουρκίας και της Συρίας, ως εξής:

1. Καινούρια κλινοσκεπάσματα (κουβέρτες, παπλώματα)

2. Εμφιαλωμένο νερό

3. Γάλα μακράς διαρκείας

4. Ζυμαρικά

5. Ρύζι και Όσπρια

Το συγκεντρωθέν ανθρωπιστικό υλικό προωθήθηκε, με μέριμνα της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, στην φιλανθρωπική Οργάνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπικής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», προκειμένου, εν συνεχεία, διά των Υπηρεσιών του Υπουργείου Εξωτερικών, να αποσταλεί στις πληγείσες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας, για την κάλυψη των εκτάκτων αναγκών των χιλιάδων σεισμοπλήκτων συνανθρώπων μας.

“Η Ιερά Μητρόπολις Άρτης ευχαριστεί όλους τους ευσεβείς Χριστιανούς, οι οποίοι επέδειξαν ευαισθησία και ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Εκκλησίας προσέφεραν με την καρδιά τους απαραίτητα είδη, ως συμπαράσταση στους εκ των σεισμών δοκιμαζομένους συνανθρώπους μας. Ο Θεός να ανταποδίδει πολλαπλάσια την ευεργεσία”, καταλήγει η ανακοίνωση της Μητρόπολης Άρτης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων