31/01/2024 31/01/2024 Εκδήλωση, προς τιμήν των Εκπαιδευτικών της Άρτας, με ομιλητή τον Φιλόλογο Καθηγητή και Διευθυντή του 3ου Λυκείου Άρτας κ. Κωνσταντίνο Κωσταβασίλη πραγματοποιήθηκε, επί τη μνήμη των Τριών Ιεραρχών, χθες, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Άρτης «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος». Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος ευχαρίστησε τον κ. Κωνσταντίνο Κωσταβασίλη, για την εμπνευσμένη ομιλία...
31 Ιανουαρίου, 2024 - 12:56

Μητροπολίτης Άρτης: “Μορφωμένος είναι όποιος τιθασεύει τα ένστικτά του”

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Άρτης: “Μορφωμένος είναι όποιος τιθασεύει τα ένστικτά του”

Εκδήλωση, προς τιμήν των Εκπαιδευτικών της Άρτας, με ομιλητή τον Φιλόλογο Καθηγητή και Διευθυντή του 3ου Λυκείου Άρτας κ. Κωνσταντίνο Κωσταβασίλη πραγματοποιήθηκε, επί τη μνήμη των Τριών Ιεραρχών, χθες, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Άρτης «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος».

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος ευχαρίστησε τον κ. Κωνσταντίνο Κωσταβασίλη, για την εμπνευσμένη ομιλία του, καθώς και τα μέλη της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής για την απόδοση των ύμνων και ευχήθηκε, με τις πρεσβείες και το παράδειγμα των Τριών Ιεραρχών, να κατανοήσουμε ότι “μορφωμένος είναι όποιος τιθασεύει τα ένστικτά του”.

Ύμνους της Εορτής των Τριών Ιεραρχών απέδωσε χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής, της Ιεράς Μητρόπολης Άρτης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων