05/06/2019 05/06/2019 Σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Άρτας και με την πολύτιμη συνδρομή της εταιρείας ΜΕΓΑ, το επιστημονικό προσωπικό του «Καρέλλειου» της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» θα βρεθεί την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 και ώρα 10:00 π.μ στην Άρτα, όπου θα δώσει ενημερωτική ομιλία σε σχέση με την νόσο Alzheimer και θα χορηγήσει δωρεάν τεστ μνήμης σε όσα άτομα...
05 Ιουνίου, 2019 - 22:52
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2019 - 22:54

ΜΚΟ “ΑΠΟΣΤΟΛΗ”: Αύριο στην Άρτα η ενημέρωση για το Alzheimer

Διαδώστε:
ΜΚΟ “ΑΠΟΣΤΟΛΗ”: Αύριο στην Άρτα η ενημέρωση για το Alzheimer

Σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Άρτας και με την πολύτιμη συνδρομή της εταιρείας ΜΕΓΑ, το επιστημονικό προσωπικό του «Καρέλλειου» της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» θα βρεθεί την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 και ώρα 10:00 π.μ στην Άρτα, όπου θα δώσει ενημερωτική ομιλία σε σχέση με την νόσο Alzheimer και θα χορηγήσει δωρεάν τεστ μνήμης σε όσα άτομα άνω των 60 ετών που το επιθυμούν.

Με την ευλογία και την προτροπή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερωνύμου Β΄, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, υλοποιεί εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το Alzheimer. Επισκέπτεται ακριτικές περιοχές και μεγάλες πόλεις της πατρίδας μας με στόχο την ανακούφιση του πόνου των συνανθρώπων μας.

Το πρόγραμμα της δράσης έχει ως κάτωθι:

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

10:00-10:45 – Ενημερωτική Ομιλία για την νόσο Alzheimer

Ομιλητές/Θέμα:
-Αικατερίνη Ευθυμιοπούλου, Διευθύντρια Μονάδας: «Παρουσίαση Καρέλλειου – Πρότυπης Μονάδας Alzheimer και των δράσεων αυτής»

-Ηλιάνα Χρυσικάκου, Ψυχολόγος: «Λειτουργία της μνήμης και άνοια»

Θα ακολουθήσουν Δωρεάν Τεστ Μνήμης
(για άτομα άνω των 60 ετών)

Χώρος διεξαγωγής: Πνευματικό Κέντρο Ι.Μ. Άρτης «Ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων