10/06/2022 10/06/2022 Την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022, το πρωί, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην Άρτα, λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, επί τη μνήμη του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας του Ιατρού. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Άνθιμος Γιάννης, κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, ο...
10 Ιουνίου, 2022 - 15:46
Τελευταία ενημέρωση: 10/06/2022 - 15:23

Μνήμη Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Άρτα

Διαδώστε:
Μνήμη Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Άρτα

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022, το πρωί, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην Άρτα, λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, επί τη μνήμη του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας του Ιατρού.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Άνθιμος Γιάννης, κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, ο οποίος τόνισε, ότι «η επιστήμη μελετώντας την Δημιουργία εγγίζει τον Δημιουργό».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων