11/03/2024 11/03/2024 Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία, τελέσθηκε χθες, Κυριακή της Απόκρεω, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Άρτας, επί τη καταθέσει του Ιερού Λειψάνου του Οσίου Αθανασίου του Χαμακιώτου, το οποίο εκόμισε χθες, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας κ. Κύριλλος. Στον Όρθρο και στην Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας κ. Κύριλλος, συλλειτουργούντος του οικείου Μητροπολίτη Άρτης κ....
11 Μαρτίου, 2024 - 11:33
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2024 - 11:30

Ο Κηφισίας Κύριλλος λειτούργησε στον Μητροπολιτικό Ναό της Άρτας

Διαδώστε:
Ο Κηφισίας Κύριλλος λειτούργησε στον Μητροπολιτικό Ναό της Άρτας

Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία, τελέσθηκε χθες, Κυριακή της Απόκρεω, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Άρτας, επί τη καταθέσει του Ιερού Λειψάνου του Οσίου Αθανασίου του Χαμακιώτου, το οποίο εκόμισε χθες, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας κ. Κύριλλος.

Στον Όρθρο και στην Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας κ. Κύριλλος, συλλειτουργούντος του οικείου Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλινίκου.

Στο κήρυγμά του, ο Μητροπολίτης Κηφισίας, ανεφέρθη στην Ευαγγελική περικοπή της “Κρίσεως”. Επίσης, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Άρτης για την πρόσκλησή του στην πανήγυρη της Πολιούχου της πόλεως, Αγίας Θεοδώρας της Βασίλισσας.

Προ της απολύσεως ο Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, ευχαρίστησε, για ακόμη μια φορά, τον Μητροπολίτη Κηφισίας κ. Κύριλλο για την προσφορά αποτμήματος Ιερού Λειψάνου του Αγίου Αθανασίου του Χαμακιώτου στην τοπική Εκκλησία της Άρτας προς ευλογία και αγιασμό των πιστών αυτής.

Το Ιερό Λείψανο του Αγίου Αθανασίου του Χαμακιώτου, θα φυλάσσεται στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων