03/08/2023 03/08/2023 Συγχαρητήριο μήνυμα προς τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων εξέδωσε ο Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος. “Σας διαβεβαιώ, πως η Εκκλησία θα βρίσκεται πάντοτε κοντά σας σε ό,τι χρειαστείτε”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος και υπογραμμίζει: “Ο Θεός να είναι τιμονιέρης στην ζωή σας και να σας οδηγεί πάντα ψηλά κι όλο ψηλότερα”. Παρακάτω το συγχαρητήριο μήνυμα:...
03 Αυγούστου, 2023 - 12:30

Ο Μητροπολίτης Άρτης συγχαίρει τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Άρτης συγχαίρει τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων

Συγχαρητήριο μήνυμα προς τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων εξέδωσε ο Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος. “Σας διαβεβαιώ, πως η Εκκλησία θα βρίσκεται πάντοτε κοντά σας σε ό,τι χρειαστείτε”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος και υπογραμμίζει: “Ο Θεός να είναι τιμονιέρης στην ζωή σας και να σας οδηγεί πάντα ψηλά κι όλο ψηλότερα”.

Παρακάτω το συγχαρητήριο μήνυμα:

Αγαπητά μου παιδιά,

Επιθυμώ, να σας συγχαρώ για την επιτυχία σας στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Κατακτήσατε τον πολυπόθητο τίτλο του ακαδημαϊκού πολίτη και ανοίγεται μπροστά σας ο δρόμος της Ανωτάτης παιδείας. Προσευχή μου είναι, να παραμείνετε αγωνιστές σε όλη σας την ζωή. Αποδειχθήκατε φιλότιμοι και φιλόπονοι στην προετοιμασία σας για τις Πανελλήνιες εξετάσεις. Εξακολουθήστε έτσι, να αγωνίζεσθε έντιμα στον κοινωνικό στίβο, έχοντας ως πρότυπο τον αγωνοθέτη και συναγωνιστή Εσταυρωμένο Ιησού Χριστό. Να θυμόσαστε, ότι ανηφορίζοντας τον Γολγοθά οδηγούμεθα πάντα στο Φως της Ανάστασης.

Μοιράζομαι επίσης, την χαρά των οικείων σας και των καθηγητών σας, οι οποίοι σας στήριξαν στην προσπάθειά σας.

Σας διαβεβαιώ, πως η Εκκλησία θα βρίσκεται πάντοτε κοντά σας σε ό,τι χρειαστείτε.

Τέλος, εκφράζω την αγάπη μου και στους μαθητές, που ενώ συμμετείχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις δεν εισήχθησαν στις Ανώτατες Σχολές. Επιτυχία στην ζωή είναι και η έντιμη απλή συμμετοχή στον αγώνα.

Αγαπητά μου παιδιά, η ζωή σας περιμένει. Σας ευγνωμονούμε, διότι μέσα σε αυτές τις δύσκολες εποχές, μας χαρίζετε ελπίδα.

Ο Θεός να είναι τιμονιέρης στην ζωή σας και να σας οδηγεί πάντα ψηλά κι όλο ψηλότερα.

Ο Μητροπολίτης

† ο Άρτης Καλλίνικος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων