05/11/2022 05/11/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος τέλεσε Αγιασμό επί τη ενάρξει των μαθημάτων την Σχολή Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Άρτης, (Πνευματικό Κέντρο Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου). Ο Σεπτός Ποιμενάρχης, ευχαρίστησε χθες και συνεχάρη τους καθηγητές, καθώς και ευχήθηκε στους μαθητές να μαθητεύσουν, όχι μόνο στην τέχνη και στην τεχνική της Βυζαντινής και...
05 Νοεμβρίου, 2022 - 11:12
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2022 - 11:16

Ο Μητροπολίτης Άρτης τέλεσε τον Αγιασμό στη Σχολή Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Άρτης τέλεσε τον Αγιασμό στη Σχολή Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος τέλεσε Αγιασμό επί τη ενάρξει των μαθημάτων την Σχολή Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Άρτης, (Πνευματικό Κέντρο Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου).

Ο Σεπτός Ποιμενάρχης, ευχαρίστησε χθες και συνεχάρη τους καθηγητές, καθώς και ευχήθηκε στους μαθητές να μαθητεύσουν, όχι μόνο στην τέχνη και στην τεχνική της Βυζαντινής και Παραδοσιακής μουσικής, αλλά κυρίως στο ήθος και στον τρόπο της προς τον Θεό Λατρείας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων