23/09/2021 23/09/2021 Την Πέμπτη το πρωί, τα μέλη Λεωνίδας Σπαής, Πρόεδρος, Μάρω Νάκα, Αντιπρόεδρος, και Ευαγγελία Σπαή ,Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου των Εθελοντών Αιμοδοτών Άρτας, επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλίνικο στο Επισκοπείο. Ο Σεπτός Ποιμενάρχης ευλόγησε, συνεχάρη και ευχαρίστησε τους αιμοδότες και επιβεβαίωσε το διαρκές ενδιαφέρον της Τοπικής Εκκλησίας της Άρτας για την επάρκεια αίματος...
23 Σεπτεμβρίου, 2021 - 22:16
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2021 - 20:53

Ο Ποιμενάρχης ευλόγησε και συνεχάρη τους αιμοδότες

Διαδώστε:
Ο Ποιμενάρχης ευλόγησε και συνεχάρη τους αιμοδότες

Την Πέμπτη το πρωί, τα μέλη Λεωνίδας Σπαής, Πρόεδρος, Μάρω Νάκα, Αντιπρόεδρος, και Ευαγγελία Σπαή ,Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου των Εθελοντών Αιμοδοτών Άρτας, επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλίνικο στο Επισκοπείο.

Ο Σεπτός Ποιμενάρχης ευλόγησε, συνεχάρη και ευχαρίστησε τους αιμοδότες και επιβεβαίωσε το διαρκές ενδιαφέρον της Τοπικής Εκκλησίας της Άρτας για την επάρκεια αίματος στην τοπική κοινωνία. Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Εθελοντών Αιμοδοτών Άρτας κ. Λεωνίδας Σπαής ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την συμπαράσταση στο έργο του Συλλόγου και κυρίως για την παραχώρηση της χρήσης του Πνευματικού Κέντρου του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Άρτης για τις ανάγκες της αιμοδοσίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων