01/12/2019 01/12/2019 Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019, το απόγευμα, στο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιο του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, το ευρισκόμενο εντός του Ενοριακού Ιερού Ναού του Αγίου Μαξίμου του Γραικού στην Άρτα, ετελέσθη Μέγας Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου. Ο Σεβασμιώτατος, στο Κήρυγμά του, τόνισε, ότι ο ταπεινός και φιλόπονος άνθρωπος μπορεί να ολοκληρωθεί, σε...
01 Δεκεμβρίου, 2019 - 22:33

“Ο ταπεινός άνθρωπος μπορεί να ολοκληρωθεί σε κάθε εποχή”

Διαδώστε:
“Ο ταπεινός άνθρωπος μπορεί να ολοκληρωθεί σε κάθε εποχή”

Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019, το απόγευμα, στο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιο του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, το ευρισκόμενο εντός του Ενοριακού Ιερού Ναού του Αγίου Μαξίμου του Γραικού στην Άρτα, ετελέσθη Μέγας Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου.

Ο Σεβασμιώτατος, στο Κήρυγμά του, τόνισε, ότι ο ταπεινός και φιλόπονος άνθρωπος μπορεί να ολοκληρωθεί, σε κάθε τόπο και σε κάθε εποχή.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων