04/12/2022 04/12/2022 Το Σάββατο το απόγευμα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Μαξίμου του Γραικού στην Άρτα, τελέσθηκε ο Μέγας Εσπερινός επί τη μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού, προστάτου των Ιεροψαλτών, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου. Τα αναλόγια του Ναού πλαισιώθηκαν από τους Ιεροψάλτες του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Άρτης, οι οποίοι κάθε χρόνο τιμούν την μνήμη...
04 Δεκεμβρίου, 2022 - 11:11
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2022 - 11:25

Οι Ιεροψάλτες της Άρτας τίμησαν τον Προστάτη τους

Διαδώστε:
Οι Ιεροψάλτες της Άρτας τίμησαν τον Προστάτη τους

Το Σάββατο το απόγευμα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Μαξίμου του Γραικού στην Άρτα, τελέσθηκε ο Μέγας Εσπερινός επί τη μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού, προστάτου των Ιεροψαλτών, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου.

Τα αναλόγια του Ναού πλαισιώθηκαν από τους Ιεροψάλτες του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Άρτης, οι οποίοι κάθε χρόνο τιμούν την μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού.

Ο Ποιμενάρχης, στο κήρυγμά του, ευχήθηκε εις έτη πολλά οι Ιεροψάλτες να υμνούν τον Θεό και να βοηθούν τους πιστούς στην προσευχή. Αλλά και στην Βασιλεία των Ουρανών, να καταταγούμε μετά των Αγγέλων ώστε να συνεχίσουμε τον αίνο προς τον Ουράνιο Πατέρα, κατά το Ψαλμικό «ζήσεται η ψυχή μου και αινέσει σε».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων