12/09/2021 12/09/2021 Στο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιο της Παναγίας της Γιάτρισσας, στο Γενικό Νοσοκομείο της Άρτας, τελέσθηκε Μέγας Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλινίκου, το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου. Ο Σεβασμιώτατος, μετά το πέρας του Εσπερινού, εξέφρασε την ικανοποίησή του, διότι στο διάστημα των έξι τελευταίων μηνών, αγιογραφήθηκε ο Ιερός Ναός της Παναγίας της Γιάτρισσας και ευχαρίστησε όσους με...
12 Σεπτεμβρίου, 2021 - 13:02
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2021 - 14:05

Εορτή της Παναγίας Γιάτρισσας στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας

Διαδώστε:
Εορτή της Παναγίας Γιάτρισσας στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας

Στο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιο της Παναγίας της Γιάτρισσας, στο Γενικό Νοσοκομείο της Άρτας, τελέσθηκε Μέγας Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλινίκου, το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου.

Ο Σεβασμιώτατος, μετά το πέρας του Εσπερινού, εξέφρασε την ικανοποίησή του, διότι στο διάστημα των έξι τελευταίων μηνών, αγιογραφήθηκε ο Ιερός Ναός της Παναγίας της Γιάτρισσας και ευχαρίστησε όσους με οποιονδήποτε τρόπο βοήθησαν.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε, η Παναγία να δίνει υγεία και κάθε αγαθό στον Διοικητή, στο διοικητικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας, σε όσους νοσηλεύονται σε αυτό και σε όλους τους ανθρώπους.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων