14/05/2024 14/05/2024 Την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024, το απόγευμα, στον πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Ιερομάρτυρος Θεράποντος του θαυματουργού, στους Αγίους Αναργύρους Άρτης, τελέσθηκε Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου. Τον Θείο λόγο κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Άνθιμος Γιάννης, Κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, ο οποίος ετόνισε, πως “ίαση...
14 Μαΐου, 2024 - 12:31
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2024 - 12:33

Πανηγυρικός Εσπερινός Αγίου Θεράποντος στην Άρτα

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός Αγίου Θεράποντος στην Άρτα

Την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024, το απόγευμα, στον πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Ιερομάρτυρος Θεράποντος του θαυματουργού, στους Αγίους Αναργύρους Άρτης, τελέσθηκε Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου.

Τον Θείο λόγο κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Άνθιμος Γιάννης, Κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, ο οποίος ετόνισε, πως “ίαση ασθενειών είναι η νίκη κατά του θανάτου”.

Μετά τον Μέγα Εσπερινό ακολούθησε η καθιερωμένη λιτάνευση της εικόνας του Αγίου στους δρόμους του οικισμού. Συμμετείχαν εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών και πλήθος πιστών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων