25/10/2022 25/10/2022 Προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου τελέσθηκε το απόγευμα της Τρίτης 25 Οκτωβρίου 2022, με θρησκευτική μεγαλοπρέπεια, ο Μέγας Εσπερινός για τη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου, στον πανηγυρίζοντα φερώνυμο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό, στην Άρτα. Τον Θείο λόγο κήρυξε εμπνευσμένα ο Αρχιμανδρίτης π. Σεραφείμ Λεβέντης, κληρικός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και εισηγητής του...
25 Οκτωβρίου, 2022 - 22:01
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2022 - 22:41

Πανηγυρικός Εσπερινός στον Άγιο Δημήτριο Άρτης (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός στον Άγιο Δημήτριο Άρτης (ΦΩΤΟ)

Προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου τελέσθηκε το απόγευμα της Τρίτης 25 Οκτωβρίου 2022, με θρησκευτική μεγαλοπρέπεια, ο Μέγας Εσπερινός για τη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου, στον πανηγυρίζοντα φερώνυμο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό, στην Άρτα.

Τον Θείο λόγο κήρυξε εμπνευσμένα ο Αρχιμανδρίτης π. Σεραφείμ Λεβέντης, κληρικός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και εισηγητής του Αρχιεπισκοπικού Γραφείου παρά τη Ιερά Συνόδω, ο οποίος ετόνισε, ότι «ο θάνατος νικάται με αυτοθυσιαστική αγάπη”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων