25/09/2019 25/09/2019 Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου ενδόξου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου, της πόλεως Άρτης, ετελέσθη σήμερα Μέγας Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου. Τον Θείο λόγο εκήρυξε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Νικολάου, ο οποίος ετόνισε, ότι, κατά την διδασκαλία του Ιωάννου του Θεολόγου, όποιος αγαπά τον Θεό και τον συνάνθρωπο,...
25 Σεπτεμβρίου, 2019 - 22:39
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2019 - 22:10

Πανήγυρις Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην Άρτα

Διαδώστε:
Πανήγυρις Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην Άρτα

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου ενδόξου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου, της πόλεως Άρτης, ετελέσθη σήμερα Μέγας Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου.

Τον Θείο λόγο εκήρυξε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Νικολάου, ο οποίος ετόνισε, ότι, κατά την διδασκαλία του Ιωάννου του Θεολόγου, όποιος αγαπά τον Θεό και τον συνάνθρωπο, βιώνει τον Παράδεισο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων