08/11/2019 08/11/2019 Την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019, το απόγευμα, στον Ενοριακό Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών της πόλεως Άρτης, ετελέσθη Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου. Τον Θείο λόγο εκήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Άνθιμος Γιάννης, ο οποίος ετόνισε, πως, όταν συναντάμε έναν άνθρωπο, που πειθαρχεί στο θέλημα του Θεού, λέμε, ότι είναι ένας...
08 Νοεμβρίου, 2019 - 19:31
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2019 - 19:12

Πανηγύρισαν οι Ταξιάρχες της Άρτης

Διαδώστε:
Πανηγύρισαν οι Ταξιάρχες της Άρτης

Την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019, το απόγευμα, στον Ενοριακό Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών της πόλεως Άρτης, ετελέσθη Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου.

Τον Θείο λόγο εκήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Άνθιμος Γιάννης, ο οποίος ετόνισε, πως, όταν συναντάμε έναν άνθρωπο, που πειθαρχεί στο θέλημα του Θεού, λέμε, ότι είναι ένας Άγγελος. Εκεί πρέπει να κατατείνουμε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων