23/04/2022 23/04/2022 Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Άρτης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος προεξήρχε της Ακολουθίας του Επιταφίου, το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής. Πραγματοποιήθηκε η περιφορά του Επιταφίου του Μητροπολιτικού Ναού. Από την κεντρική πλατεία της πόλεως πέρασαν όλοι οι Επιτάφιοι των ενοριών, έμπροσθεν του Σεβασμιωτάτου, ο οποίος στο μήνυμά του, τόνισε, ότι είναι...
23 Απριλίου, 2022 - 21:43
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2022 - 21:47

Περιφορά Επιταφίων στην Άρτα

Διαδώστε:
Περιφορά Επιταφίων στην Άρτα

Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Άρτης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος προεξήρχε της Ακολουθίας του Επιταφίου, το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής.

Πραγματοποιήθηκε η περιφορά του Επιταφίου του Μητροπολιτικού Ναού. Από την κεντρική πλατεία της πόλεως πέρασαν όλοι οι Επιτάφιοι των ενοριών, έμπροσθεν του Σεβασμιωτάτου, ο οποίος στο μήνυμά του, τόνισε, ότι είναι “απαντοχή όσων πενθούν ο Επιτάφιος του Ιησού”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων