15/04/2023 15/04/2023 Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Άρτης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος προεξήρχε χθες της Ακολουθίας του Επιταφίου. Πραγματοποιήθηκε η περιφορά του Επιταφίου του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού. Από την κεντρική πλατεία της πόλεως πέρασαν, όπως κάθε έτος, οι Επιτάφιοι όλων των ενοριών της πόλεως, έμπροσθεν του Σεβασμιωτάτου, ο οποίος στο μήνυμά του, ετόνισε,...
15 Απριλίου, 2023 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2023 - 17:44

Περιφορά Επιταφίων στην Μητρόπολη Άρτης

Διαδώστε:
Περιφορά Επιταφίων στην Μητρόπολη Άρτης

Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Άρτης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος προεξήρχε χθες της Ακολουθίας του Επιταφίου.

Πραγματοποιήθηκε η περιφορά του Επιταφίου του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού. Από την κεντρική πλατεία της πόλεως πέρασαν, όπως κάθε έτος, οι Επιτάφιοι όλων των ενοριών της πόλεως, έμπροσθεν του Σεβασμιωτάτου, ο οποίος στο μήνυμά του, ετόνισε, ότι “κηδεύοντας τον Ιησού, θανάτου εορτάζομεν νέκρωσιν”.

 

      

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων