11/03/2020 11/03/2020 Την Τρίτη 10 Μαρτίου 2020, το απόγευμα, στον βυζαντινό Ναό της Οσίας Θεοδώρας στην Άρτα, ετελέσθη πολυαρχιερατικός Εσπερινός επί τη μνήμη της Αγίας. Χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος, συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών πρώην Άρτης κ. Ιγνατίου και Άρτης κ. Καλλινίκου. Ο επιχώριος Μητροπολίτης κ. Καλλίνικος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Μάνης, για την παρουσία του...
11 Μαρτίου, 2020 - 13:30
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2020 - 13:11

Πολυαρχιερατικός Εσπερινός για την Πολιούχο Άρτης

Διαδώστε:
Πολυαρχιερατικός Εσπερινός για την Πολιούχο Άρτης

Την Τρίτη 10 Μαρτίου 2020, το απόγευμα, στον βυζαντινό Ναό της Οσίας Θεοδώρας στην Άρτα, ετελέσθη πολυαρχιερατικός Εσπερινός επί τη μνήμη της Αγίας.

Χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος, συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών πρώην Άρτης κ. Ιγνατίου και Άρτης κ. Καλλινίκου.

Ο επιχώριος Μητροπολίτης κ. Καλλίνικος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Μάνης, για την παρουσία του στην πανήγυρη. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης, στο Κήρυγμά του, ετόνισε πως όταν ο άνθρωπος προσεγγίζει την Εκκλησία ως Θεανθρώπινο οργανισμό του Οποίου Κεφαλή είναι ο Σωτήρας Χριστός, αγιάζεται και σώζεται ψυχοσωματικά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων