09/03/2019 09/03/2019 Βάσει του επισήμως δημοσιευθέντος Προγράμματος του Ιερού Ναού Αγίας Θεοδώρας Πολιούχου Άρτης, οι εορτασμοί περιλαμβάνουν Πανηγυρικό Εσπερινό κατά την εσπέρα της Καθαράς Δευτέρας, 11 Μαρτίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Διδυμοτείχου και Σουφλίου, κ. Δαμασκηνού. Στο μεταξύ, Όρθρος και Θεία Λειτουργία θα τελεσθούν κατά την προηγούμενη ημέρα Κυριακής 10 Μαρτίου, χοροστατούντος του οικείου Μητροπολίτου Άρτης, κ....
09 Μαρτίου, 2019 - 15:26

Πρόγραμμα Πανηγύρεως Αγίας Θεοδώρας Πολιούχου Άρτης

Διαδώστε:
Πρόγραμμα Πανηγύρεως Αγίας Θεοδώρας Πολιούχου Άρτης

Βάσει του επισήμως δημοσιευθέντος Προγράμματος του Ιερού Ναού Αγίας Θεοδώρας Πολιούχου Άρτης, οι εορτασμοί περιλαμβάνουν Πανηγυρικό Εσπερινό κατά την εσπέρα της Καθαράς Δευτέρας, 11 Μαρτίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Διδυμοτείχου και Σουφλίου, κ. Δαμασκηνού. Στο μεταξύ, Όρθρος και Θεία Λειτουργία θα τελεσθούν κατά την προηγούμενη ημέρα Κυριακής 10 Μαρτίου, χοροστατούντος του οικείου Μητροπολίτου Άρτης, κ. Καλλινίκου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων