22/04/2024 23/04/2024 Προπασχάλιος Σύναξη των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου – Αγίου Μερκουρίου, στο Επισκοπείο. Προσκεκλημένος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλίνικο, ομίλησε στους Κληρικούς ο κ. Εμμανουήλ Μελινός, Συγγραφέας και Διευθυντής της Βιβλιοθήκης της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, με θέμα της...
22 Απριλίου, 2024 - 19:51
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2024 - 22:39

Προπασχάλιος Σύναξη των κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης

Διαδώστε:
Προπασχάλιος Σύναξη των κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης

Προπασχάλιος Σύναξη των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου – Αγίου Μερκουρίου, στο Επισκοπείο.

Προσκεκλημένος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλίνικο, ομίλησε στους Κληρικούς ο κ. Εμμανουήλ Μελινός, Συγγραφέας και Διευθυντής της Βιβλιοθήκης της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, με θέμα της ομιλίας του: «Θεού κλήσις ψυχών πλύσις».

Τέλος, οι Εφημέριοι ενημερώθηκαν για υπηρεσιακά θέματα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων