07/01/2020 07/01/2020 Τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, ελειτούργησε και ετέλεσε τον Μέγα Αγιασμό στον Ιερό Ναό του Αγίου Μαξίμου του Γραικού, παρουσία των Τοπικών Αρχών και πλήθους Χριστιανών. Στη συνέχεια, από το Θρυλικό Γεφύρι της Άρτας, ο Σεβασμιώτατος ετέλεσε την καθιερωμένη κατάδυση του Τιμίου Σταυρού, στον Άραχθο ποταμό. Στο μήνυμά του,...
07 Ιανουαρίου, 2020 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2020 - 17:20

Στο Θρυλικό Γεφύρι εόρτασαν οι Αρτινοί τα Φώτα

Διαδώστε:
Στο Θρυλικό Γεφύρι εόρτασαν οι Αρτινοί τα Φώτα

Τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, ελειτούργησε και ετέλεσε τον Μέγα Αγιασμό στον Ιερό Ναό του Αγίου Μαξίμου του Γραικού, παρουσία των Τοπικών Αρχών και πλήθους Χριστιανών.

Στη συνέχεια, από το Θρυλικό Γεφύρι της Άρτας, ο Σεβασμιώτατος ετέλεσε την καθιερωμένη κατάδυση του Τιμίου Σταυρού, στον Άραχθο ποταμό. Στο μήνυμά του, ο Σεβασμιώτατος ετόνισε ότι, το Άγιο Πνεύμα, που φανερώθηκε στον Ιορδάνη εν «είδει περιστεράς», χαρίζει ειρήνη στις ψυχές μας και στον κόσμο.

Μετά την τελετή της κατάδυσης, ο Δήμος Αρταίων έκοψε την βασιλόπιτα, την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων