04/09/2020 04/09/2020 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλίνικο επισκέφθηκε στα Γραφεία της Μητροπόλεως, το πρωί της Παρασκευής 4 Σεπτεμβρίου 2020, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, Αντιστράτηγος ε.α. Σταύρος Κουτρής με το νέο Δ.Σ. της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Παραρτήματος Άρτας. Σκοπός της συνάντησης ήταν η γνωριμία και η παρουσίαση των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου....
04 Σεπτεμβρίου, 2020 - 18:07
Τελευταία ενημέρωση: 04/09/2020 - 18:37

Στον Μητροπολίτη Άρτης η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Άρτης η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλίνικο επισκέφθηκε στα Γραφεία της Μητροπόλεως, το πρωί της Παρασκευής 4 Σεπτεμβρίου 2020, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, Αντιστράτηγος ε.α. Σταύρος Κουτρής με το νέο Δ.Σ. της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Παραρτήματος Άρτας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η γνωριμία και η παρουσίαση των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Ο Μητροπολίτης Άρτης ευχήθηκε δύναμη στην επιτέλεση των νέων καθηκόντων τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων