16/04/2021 16/04/2021 Η Ιερά Μητρόπολις Άρτης λειτουργεί την Τράπεζα Τροφίμων «ΚΑΤΑΦΥΓΗ», μέσω της οποίας δίνεται η δυνατότητα σε αναξιοπαθούντες πολίτες να προμηθεύονται δωρεάν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Με απλό και αθόρυβο τρόπο, η Μητρόπολη ασκεί την ιερά αποστολή της φιλανθρωπίας, της θυσιαστικής αγάπης και προσφοράς, προς τους πάσχοντες και δοκιμαζομένους αδελφούς μας, με τα Ιδρύματα, τα...
16 Απριλίου, 2021 - 11:12
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2021 - 10:32

Συγκέντρωση τροφίμων από την Ιερά Μητρόπολη Άρτης

Διαδώστε:
Συγκέντρωση τροφίμων από την Ιερά Μητρόπολη Άρτης

Η Ιερά Μητρόπολις Άρτης λειτουργεί την Τράπεζα Τροφίμων «ΚΑΤΑΦΥΓΗ», μέσω της οποίας δίνεται η δυνατότητα σε αναξιοπαθούντες πολίτες να προμηθεύονται δωρεάν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Με απλό και αθόρυβο τρόπο, η Μητρόπολη ασκεί την ιερά αποστολή της φιλανθρωπίας, της θυσιαστικής αγάπης και προσφοράς, προς τους πάσχοντες και δοκιμαζομένους αδελφούς μας, με τα Ιδρύματα, τα Φιλόπτωχα Ταμεία της αγάπης, την κοινή προσπάθεια των Ιερέων και των πιστών.

“Σήμερα, λόγω της πανδημίας απαιτείται μια εντατική και συντονισμένη προσπάθεια, για να βοηθηθούν περισσότεροι συνάνθρωποί μας. Από το κάλεσμα αυτό της τοπικής Εκκλησίας μας, δεν πρέπει να απουσιάση κανένας. Όλοι μπορούμε, να συμβάλουμε στη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας (όσπρια, ζυμαρικά, ζάχαρη, λάδι, γάλα) και ειδών προσωπικής υγιεινής, που θα γίνη από την Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 έως και το Σάββατο 24 Απριλίου 2021 και από την Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου έως και την Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Άρτης, επί της οδού Σκουφά 91-93 (ώρες 9:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ.) και στον Ιερό Ναό Αγίου Μαξίμου Γραικού Άρτης (ώρες 9:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ.). Επίσης, όποιος διευκολύνεται μπορεί να παραδώση την προσφορά του στον Εφημέριο της Ενορίας του” τονίζει η σχετική ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων