28/11/2023 28/11/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Άρτης λειτουργεί την Τράπεζα Τροφίμων «ΚΑΤΑΦΥΓΗ», μέσω της οποίας δίνεται η δυνατότητα σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες, να προμηθεύονται δωρεάν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Με απλό και αθόρυβο τρόπο, η Τοπική Εκκλησία ασκεί την ιερά αποστολή της φιλανθρωπίας, της θυσιαστικής αγάπης και προσφοράς, προς τους πάσχοντες και δοκιμαζομένους αδελφούς, με τα Ιδρύματα, τα...
28 Νοεμβρίου, 2023 - 15:43
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2023 - 15:50

Συγκέντρωση τροφίμων για την Τράπεζα Τροφίμων “ΚΑΤΑΦΥΓΗ”

Διαδώστε:
Συγκέντρωση τροφίμων για την Τράπεζα Τροφίμων “ΚΑΤΑΦΥΓΗ”

Η Ιερά Μητρόπολη Άρτης λειτουργεί την Τράπεζα Τροφίμων «ΚΑΤΑΦΥΓΗ», μέσω της οποίας δίνεται η δυνατότητα σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες, να προμηθεύονται δωρεάν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Με απλό και αθόρυβο τρόπο, η Τοπική Εκκλησία ασκεί την ιερά αποστολή της φιλανθρωπίας, της θυσιαστικής αγάπης και προσφοράς, προς τους πάσχοντες και δοκιμαζομένους αδελφούς, με τα Ιδρύματα, τα Φιλόπτωχα Ταμεία της αγάπης, με την κοινή προσπάθεια των Κληρικών και των πιστών.

“Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, απαιτείται πιο εντατική και συντονισμένη προσπάθεια, για να βοηθηθούν περισσότεροι συνάνθρωποι. Από το κάλεσμα αυτό, της Τοπικής Εκκλησίας, δεν πρέπει να απουσιάσει κανείς. Όλοι μπορούμε, να συμβάλουμε στην συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας (όσπρια, ζυμαρικά, ζάχαρη, λάδι, γάλα) και ειδών καθαριότητας, που θα γίνει από την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 έως και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023, στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας Αγίου Δημητρίου Άρτης, επί της οδού Σκουφά 91-93 (ώρες 9:30 έως 12:00 μ. & 5:30 έως 6:30 μ.μ. ) και στην Τράπεζα Τροφίμων «ΚΑΤΑΦΥΓΗ», επί της οδού Στρατηγού Κατσιμήτρου 4 στην περιοχή Τρίγωνο (ώρες 9:30 έως 12:00 μ. & 5:30 έως 6:30 μ.μ.)“, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Άρτης.

Επίσης, όποιος διευκολύνεται, μπορεί να παραδώσει την προσφορά του στον Εφημέριο της Ενορίας του, ο οποίος θα την παραδώσει στην «ΚΑΤΑΦΥΓΗ».

Για χρηματικές προσφορές, μπορείτε να απευθύνεστε στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων