02/07/2023 02/07/2023 Την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Άρτης, λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος. Στο Κήρυγμά του, ο Σεπτός Ποιμενάρχης , ετόνισε, ότι είναι “προϋπόθεση του θαύματος η πίστη και της πίστεως η ταπείνωση”. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Άρτης, τελέσθηκε,...
02 Ιουλίου, 2023 - 15:07
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2023 - 14:55

Τα Ελευθέρια της Άρτας

Διαδώστε:
Τα Ελευθέρια της Άρτας

Την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Άρτης, λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος.

Στο Κήρυγμά του, ο Σεπτός Ποιμενάρχης , ετόνισε, ότι είναι “προϋπόθεση του θαύματος η πίστη και της πίστεως η ταπείνωση”.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Άρτης, τελέσθηκε, από τον Σεβασμιώτατο, η καθιερωμένη δοξολογία για την 142η επέτειο της απελευθέρωσης (1881) της Άρτας.

Παρέστησαν εκπρόσωποι των Τοπικών Αρχών και Φορέων, ενώ ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο, το ευρισκόμενο στην πλατεία, μπροστά από τον Ιερό Ναό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων