17/06/2019 17/06/2019 Την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Φανερωμένης, στην πόλη της Άρτας, ετελέσθη Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρώην Άρτης κ. Ιγνατίου και συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου. Ο Σεβασμιώτατος πρώην Άρτης, στο Κήρυγμά του, τόνισε, ότι τα χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος, καταξιώνουν την ζωή, όταν τα διαχειριζόμεθα...
17 Ιουνίου, 2019 - 16:35

“Τα χαρίσματα του Αγ. Πνεύματος καταξιώνουν την ζωή μας”

Διαδώστε:
“Τα χαρίσματα του Αγ. Πνεύματος καταξιώνουν την ζωή μας”

Την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Φανερωμένης, στην πόλη της Άρτας, ετελέσθη Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρώην Άρτης κ. Ιγνατίου και συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου.

Ο Σεβασμιώτατος πρώην Άρτης, στο Κήρυγμά του, τόνισε, ότι τα χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος, καταξιώνουν την ζωή, όταν τα διαχειριζόμεθα προς δόξαν Θεού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων