29/03/2021 29/03/2021 Την Κυριακή 28 Μαρτίου 2021, Β΄Νηστειών, ημέρα που η Εκκλησίας μας τιμάει τη μνήμη του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά,  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος λειτούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, της πόλεως Άρτης. Στην ενορία αυτή, είθισται τα τελευταία χρόνια να τιμάται κατ’ έτος η μνήμη του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά. Ο Σεβασμιώτατος ιερούργησε...
29 Μαρτίου, 2021 - 22:45
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2021 - 22:47

Τίμησαν τη μνήμη του Αγίου Γρηγορίου Παλαμά στην Άρτα

Διαδώστε:
Τίμησαν τη μνήμη του Αγίου Γρηγορίου Παλαμά στην Άρτα

Την Κυριακή 28 Μαρτίου 2021, Β΄Νηστειών, ημέρα που η Εκκλησίας μας τιμάει τη μνήμη του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά,  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος λειτούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, της πόλεως Άρτης.

Στην ενορία αυτή, είθισται τα τελευταία χρόνια να τιμάται κατ’ έτος η μνήμη του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά. Ο Σεβασμιώτατος ιερούργησε με την παρουσία ελαχίστων πιστών σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας που έχει θεσπίσει η Πολιτεία για την προστασία από τον κορωνοϊό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων